Baklava ve Boru Tipi Havalı Yatak Arasındaki Farklar

Baklava ve boru tipi havalı yatak arasındaki farklar arasında birçok detaya değinilebilir. Bu yataklar hastaların bası yani yatak yarası olmaması için kullanmaları gereken yatak modelleridir. Hastalar özellikle uzun yıllar boyunca yatıyorsa ve uzun yıllar daha yatmaya devam edecekse sıradan yatak kullanılması hastanın sağlığı açısından son derece risklidir. Hastalar çok az hareket ettiklerinden hatta gün içerisinde hareket kabiliyetleri çok düşük olduğundan yatak yaralarına maruz kalabilirler.

Vücudun hava almaması ve sürekli olarak aynı bölgeye basınç uygulanması vücutta bir takım yaraların ortaya çıkmasına neden olabilir. Böyle durumlarda havalı yatak modellerini tercih etmeniz gerekir. Havalı yataklar hem anti bakteriyel yataklardır hem de hava alan yapısı sayesinde yatak yaralarının oluşmasına engel olur.

Böyle yatakları tercih ederken mutlaka farklı modellerine göz atmanız gerekir. Birçok hasta yakını yatak satın alma aşamasında baklava ve boru tipi havalı yatak arasındaki farklar önemli olmaktadır. Hem baklava hem de boru tipindeki yataklar birbirinden farklı özellikler taşıdığı için satın alma aşamasında mutlaka detaylı bir araştırma yapmanız gerekebilir.

Baklava ve Boru Tipi Yataklar Birbirinden Neden Farklıdır?

Baklava boru tipi havalı yataklar arasındaki farklar incelendiğinde her iki yatak modelinin de kendine göre avantajları olduğu görülebilir. Bu yatakların her ikisi de yüksek standartlarda medikal malzemelerden üretilir. Aynı zamanda anti bakteriyel yataklardır ve temizliğinin yapılması oldukça kolaydır. Hastanın vücudundaki bası yaralarının oluşmaması için bu yatakların son derece ideal olduğunu söylemek mümkün olabilir. Yüksek kalitede malzemelerden üretilen bu yataklar kullanıcı açısından oldukça avantajlıdır. Her türlü avantajı sizlere sunan ve profesyonel düzeyde hizmet almanızı sağlayan yatak üreticileri havalı yatak konusunda farklı alternatifler sunar. Baklava ve boru tipli havalı yataklar arasındaki farklar konusunda şunları söylemek mümkündür:

  • Boru tipinde olan havalı yataklar yüksekliğine göre çeşitlerine ayrılır.

  • Boru tipli yataklar 7 cm ile 14 cm yüksekliğine kadar olabilir.

  • Boru tipli havalı yatak modellerinin basıncını azaltma ve hava üfleme özellikleri vardır.

  • Baklava tipindeki yataklarda ise hava üfleme özelliği yoktur.

  • Bu yataklar 5 cm yüksekliktedir. Daha hesaplıdır.

Baklava ve boru tipi yatak modelleri her zaman için hasta konforuna uygun bir şekilde tasarlanır. Bu yataklar beklentileri en iyi şekilde karşılar ve kullanıcıların gereksinimlerine tam olarak yanıt verir. Beklentilere yanıt vermesi bu yatakların en önemli ayrıcalıkları arasında yer alır. Üst üste standartlarda tasarlanan havalı yataklar kullanıcı beklentisini tam olarak karşılar. Her türlü avantajı sizlere sunan yatak modellerinde kullanıcı açısından önemli ayrıcalıklar sağlanır. Havalı yatak modellerinde dikkat etmeniz gereken birçok farklı unsurdan bahsetmek mümkündür. Üstün standartlarda sunulan bu hizmetler sayesinde hastanızın daha sağlıklı bir yaşam periyoduna ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Baklava ve Boru Tipli Havalı Yatakların Avantajları Nelerdir?

Baklava ve boru tipli havalı yatak arasındaki farklar günümüzde oldukça önemli bir araştırma konusudur. Bununla birlikte bu yatakların bir takım ortak özellikleri olduğundan bahsetmek de mümkün olabilir. Her türlü yatak modelinde beklentilerinize en iyi şekilde yanıt veren üretici firmalar bu yataklarda belli başlı konuları ortak olarak almaktadır. Baklava ve boru tipli havalı yataklar arasındaki ortak özellikler hakkında şunları söylemek mümkün olabilir:

  • Baklava ve boru tipli havalı yatak modelleri konusunda beklentilerinizin en iyi şekilde karşılanacağından emin olabilirsiniz. Her iki yatak modeli de hasta konforu düşünülerek tasarlanan yataklardır.

  • Yatak modellerinde anti bakteriyel malzemeler kullanılmıştır.

  • Yatakların hava alabilir nitelikli olması oldukça önemli faktörlerden biridir.

  • Hasta yataklarının temizlenmesi oldukça kolaydır.

  • Hasta sağlığına olumlu yönde etkileyen yatak çeşitleridir.

Hem baklava hem de boru tipli yataklar kullanıcı açısından birçok avantajı beraberinde getirir. Bu yatakların kolay bir şekilde temin edilebilmesi de en önemli avantajlarından biridir. Farklı kilogram ağırlığındaki ve boyutlardaki hastalar için uygun ölçülerde havalı yatak bulabilme imkanı bulunmaktadır. Sizlere sunulan bu imkanlar çerçevesinde hastalarınız için en ideal yatak modellerini tercih edebilirsiniz.

Baklava ve Boru Tipli Havalı Yasakların Fiyatları

Hasta yatağı satın alırken fiyatlar en çok üzerinde durulan konulardan biridir. baklava ve boru tipi havalı yatak arasındaki farklar da fiyatlar açısından incelenir. Fiyat konusunda çok ciddi anlamda farklılıklar olduğu söylenemez. Avantajlarının farklılık göstermesi fiyatlar üzerindeki etkiler içerisindedir. Her türlü avantajı sizlere sunan ve kaliteli bir şekilde hizmet almanızı sağlayan firmalar bu yatakları en uygun fiyatlarıyla sizlere sunar.

Havalı yatak satın alırken hastanın hareket kabiliyeti göz önünde bulundurulur. Kendi kendine yerinde dönebilen bir hasta ise baklava tipindeki yatakları kullanmak sorun teşkil etmez. Ancak sürekli olarak felçli bir şekilde hasta yatan bir hasta için baklava havalı yatakları yetersiz gelebilir. Böyle durumlarda mutlaka yatakların hastaya sağlayacağı faydalar göz önünde bulundurulmalıdır. Fiyat olarak baklava yataklar boru tipli havalı yataklara göre çok daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

hasta yatağı kiralama