Hasta Yıkama Seti

Hasta Yıkama Seti

Hasta yıkama seti hareket kabiliyetini yitiren hastaları temizlemek için kullanılan temizlik aparatlarıdır. Bu temizlik malzemeleri sayesinde hastayı kolaylıkla yıkamak ve temizlemek mümkün olur. En iyi medikal malzemelerden tasarlanan hasta yıkama setleri kullanıcı beklentisini en iyi şekilde karşılar. Kullanımının rahat olması hem hasta hem de bakan açısından önemli bir avantajdır. Hareket kabiliyeti önemli ölçüde sınırlı olan ve tamamen hareket kabiliyetini yitirmiş hastalar için önerilen ürünlerdir. Çok yaşlı olan kişilerin yıkanmasında da kullanılabilecek setlerdir. Yatağa bağlı olan tüm hastalar bu yıkama setlerinden en iyi şekilde yararlanabilirler. Hasta yıkama seti ile son derece yüksek standartlarda hasta bakımı gerçekleştirilebilir. Bu setlerin oldukça önemli avantajlarından bahsetmek mümkündür.

Hasta yıkama setleri hastaların kendi bulundukları yerden kalkmadan temizlenmelerine yardımcı olan setlerdir. Kendi yatağında hastayı ve yaşlı insanı rahat bir şekilde yıkama imkanı sunar. Konforlu bir şekilde temizleme imkanı sunan bu yataklar hastanın acı ya da ağrı hissetmesine neden olmaz. Bunun yanında hastanın bakıcısı da temizleme işlemini çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilir.

Hasta yıkama seti kullanımı her geçen gün daha fazla hasta yakını tarafından tercih ediliyor. Çevreyi ıslatmadan ve kolay bir şekilde yıkanmasını sağlayacak şekilde bu işlemler kolaylıkla yapılabiliyor. Bu setlerde farklı hasta boyutlarına uyum sağlayacak şekilde seçenekler mevcuttur. Her hasta bu setlerden rahatlıkla faydalanabilme imkanına sahiptir.

 

Hasta Yıkama Seti Avantajları Nelerdir?

Hasta yıkama seti avantajları oldukça geniş bir çerçeveden incelenebilir. Hastaların bu konuda yaşadıkları en ufak bir problem dahi bulunmaz. Hastalarınız için profesyonel bir hizmet alabilir ve bu süreci en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Hasta yıkama seti kullanımı özel bakım merkezlerinde ya da evlerde kullanılan ürünlerdir. En iyi malzemelerden tasarlanan bu setler ile uzun yıllar hastaları temizlemek mümkündür. Hasta temizleme seti avantajları arasında şunları saymak mümkün olabilir:

  • Hasta temizleme setleri ile hastaların hijyen sorunlarını daha kısa süre içerisinde çözebilirsiniz.
  • Bu setler uzun boylu, kilolu, zayıf olmak üzere birçok farklı beden yapısına sahip hastalarda kullanılabilir.
  • Hastalarınızın ağrı ya da acı duymadan yıkanmasına yardımcı olan setlerdir.
  • Uzun kabloları ile hastalarınızı sorunsuz bir şekilde yıkama imkanı vardır.
  • Çevrenin kirlenmeden hasta temizleme işlemleri gerçekleştirilebiliyor.
  • Set içerisinde yer alan gider borusu ile kirli suyu tahliye etmek son derece kolaydır.
  • Hastanın temizlik ihtiyaçlarının sağlanabilmesi için gerekli her türden aparat bu setler içerisinde bulunur.

Hasta yıkama seti bakıcılar için de son derece avantajlıdır. Özellikle hareket kabiliyetini tamamen yitirmiş ve her hangi bir şekilde işini göremez hastaların bakımında en ideal ürünlerdir. Bu ürünler hastanın bakıcısı tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Ağrı ve yerinden kaldırılması zor olan hastalar için bulunduğu yerde yıkama imkanı sunan setlerdir.

 

Hasta Yıkama Seti Kullanımı

Hasta yıkama seti kullanımı konusunda profesyoneller sizleri detaylı olarak bilgilendiriyor. Aynı zamanda setler içerisinde yer alan tüm aparatlar kullanım açısından özel olarak tasarlanmıştır. Hasta yıkama setini hastanın yattığı her alanda kullanmak mümkündür. Evde, kanepede olmak üzere çok geniş bir kullanım alanı vardır.

Hastayı rahat ettirebileceğiniz her alan bu setlerin kullanımı için uygundur. Kolayca lift içerisinde suyu doldurabilirsiniz. Yıkama işlemleri tamamlandıktan sonra da gider borusu yardımı ile kirli suyu yataktan tahliye edebilir ve hastanızın kurulanmasını sağlayabilirsiniz. Yıkama seti yer kaplamayan özellikleri ile oldukça dikkati çeker. Yıkama işlemleri tamamlandıktan sonra gerektiği şekilde katlanır ve uygun bir yerde bir sonraki yıkama işlemi zamanına göre muhafaza edilir.

Hasta yıkama setleri içerisinde birçok farklı aparat bulunur. Aparat son derece işlevseldir ve hastanın konforu için gereklidir. Hasta yıkama lifti, uzayan hortum, uygun türde sabun olarak set halinde satılır. Hasta yakınları bu setleri temin ederek hastalarının temizliğini kolayca sağlayabilirler.

 

Hasta Yıkama Seti Özelikleri

Hasta yıkama seti son derece yüksek standartlarda tasarlanan ürünlerdir. Kullanıcı beklentisini tam olarak karşılayan bu setler beklentileri oldukça iyi bir şekilde karşılar. Hasta yıkama seti sayesinde hastanın temizlenmesi daha kolay gerçekleştirilir. Bu setlerin en önemli özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Hasta yıkama seti bağımlı hastaların kolay bir şekilde yıkanmasına yardımcı olur.
  • Sıvı geçirmez kumaştan üretilirler.
  • Hastanın banyo ihtiyacının kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlar.
  • Hastane ve ev tipi kullanımına özel tasarımlar mevcuttur.
  • Hastayı banyoya taşıma gereksinimi doğmaz.
  • Basit ve pratik bir kurulumu vardır.
  • Ürün kendi kutusu içerisinde kolay şekilde muhafaza edilebilir.
  • Birden fazla kullanıma uygundur.

Son derece yüksek avantajları ile öne çıkan hasta yıkama seti her hastanın bakımını kolaylaştırmaktadır.

 

Hasta Yıkama Seti Fiyatları

Hasta yıkama setleri fiyat olarak oldukça ulaşılabilir düzeyde ürünlerdir. Ev ya da hastane tipi olmak üzere farklı modelleri vardır. Bu da fiyatlarda farklılık yaratır. Ancak her durumda uygun fiyatlarla satın alınabilecek ürünler arasında yer alır. Hasta yıkama seti yüksek standartlarda ürünlerdir.

Kaynak: https://ilgihastakaryolasi.com/